admin bejegyzései

NKA 3504/01402 – Szakmai beszámoló

Szakmai beszámoló (pdf)  

Kategória: Pályázataink | Szóljon hozzá most!

NKA 3504/01402

A “Gyermekszemmel nézzél szerte” Jász-Nagykun-Szolnok megye közgyűjteményei az oktatás szolgálatában 2013. október 10–11. múzeumpedagógiai konferencia előadásainak hanganyaga: 1. Vígh Annamária, Kultúráért Felelős Államtitkárság Közgyűjteményi Főosztályának vezetője (EMMI): Tartós szövetség. Az oktatás és a közgyűjtemények együttműködésének lehetőségei. https://docs.google.com/file/d/0B5FAxzZlIS-qek80YUt4OW1mNUE/edit?usp=sharing 2. Fülöp Tamás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Pályázataink | Szóljon hozzá most!

NKA 3532/00296

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósult a Tiszazugi Földrajzi Múzeum adattárának részleges digitalizálása. A dokumentumok elérhetőek az alábbi linken:   http://apps.arcanum.hu/tiszazug

Kategória: Pályázataink | Szóljon hozzá most!

Honlapfejlesztés

Megújult honlappal jelentkezik a Tiszazugi Földrajzi Múzeum.

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Dr. Hír János előadása

MÚZEUMI SZABADEGYETEM KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOKNAK ÉS FELNŐTTEKNEK (minden hónap első szerdáján) “Otthonunk a Tiszazug” program – TÁMOP – 3.2.8/B – 08 – 2009 – 0023 Dr. Hír János előadása A Tiszazugi Földrajzi Múzeum szabadegyetem programsorozata 2010. március 03-án Dr. Hír János … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Programok, Szabadegyetem | Szóljon hozzá most!

Dr. Sümegi Pál előadás

MÚZEUMI SZABADEGYETEM KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOKNAK ÉS FELNŐTTEKNEK (minden hónap első szerdáján) “Otthonunk a Tiszazug” program – TÁMOP – 3.2.8/B – 08 – 2009 – 0023 Dr. Sümegi Pál előadás Az első előadásra 2010. február 03-án került sor a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Programok, Szabadegyetem | Szóljon hozzá most!

Somlay Gizella: Tiszaföldvári napló című kötete könyvbemutató

2010. február 17-én a Tiszazugi Múzeumbarátok Egyesületének idei első rendezvényeként a Tiszazugi Földrajzi Múzeum adott helyett Somlay Gizella: Tiszaföldvári napló című kötete könyvbemutatójának. A Budapesten élő szerző kamaszkorának két évét, a II. világháború után, kitelepítettként Tiszaföldváron töltötte. Ma már tudjuk: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyesületi rendezvények, Programok | Szóljon hozzá most!

NKA 2011

Tiszavilág V. kötet Sajtótörténeti kiállítás pályázatának anyagai

Kategória: Pályázataink | Szóljon hozzá most!

NKA

TARTALOMJEGYZÉK Címe: TISZAVILÁG IV. (Tanulmánykötet)   A Tiszazugi Földrajzi Múzeum tudományos közleményei Kiadó: Jász – Nagykun – Szolnok Megyei Múzeumok Igazgatósága Szerkesztőség címe: Tiszazugi Földrajzi Múzeum, 5430 Tiszaföldvár, Kossuth út 101. Telefon: 06/ 56/ 470 – 135, villámposta cím: beres.maria@freemail.hu … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Pályázataink | Szóljon hozzá most!

TIOP 1.2.2

A pályázat címe: Az “Otthonunk a Tiszazug” projekt keretében a Tiszazugi Földrajzi Múzeum tanulmányi raktárának kialakítása és múzeumpedagógiai hasznosítása. A projektterv a Tiszazugi Földrajzi Múzeummal egy telken lévő raktárépületnek, a helyi védettséget élvező un. Kossuth-háznak a tanulmányi raktárrá való átalakítására … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Pályázataink | Szóljon hozzá most!