Köszöntő

Közlemény ideiglenes zárva tartásról

Értesítjük tisztelt látogatóinkat, hogy a koronavírus terjedésével összefüggésben meghozott kormányzati döntésekre (46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet, 5. §) tekintettel, fenntartónkkal egyeztetve a Tiszazugi Földrajzi Múzeumot 2020. március 17-től határozatlan ideig zárva tartjuk.

Kérjük, hogy az aktuális információkért kísérjék figyelemmel a múzeum honlapját és hivatalos Facebook oldalát. A kapcsolattartáshoz használhatják a 06 20 263 71 36-os telefonszámot is.

Megértésüket köszönjük.

Tiszaföldvár, 2020. március 17.

“Mint a gyermek, nézzél szerte,
máris nem vagy vakság-verte.”

Weöres Sándor

Tisztelt Honlap Látogató! Kedves Leendő Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Tiszazugi Földrajzi Múzeum első önálló honlapján, amely a TÁMOP 3.2.8 – 08 – 2009 – 0023 azonosító számú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

Intézményünk múzeumpedagógiai programjának megújítására nyújtott be sikeres pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez. A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretéből elnyert támogatás segítségével kidolgozott program az “Otthonunk a Tiszazug” címet viseli, és a helyi múzeumpedagógiai tananyagok és múzeumi órák megvalósítását tartalmazza.

Az iskolabarát szolgáltatásaink megújításában kiemelt partnereink:

Kossuth Lajos Általános Iskola, Tiszaföldvár
Homoki Általános Iskola, Tiszaföldvár
Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakközépiskola és Kollégium, Tiszaföldvár
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Pedagógiai Szakszolgálat, és Gyermekotthon, Tiszaföldvár – Homok

Az oktatási intézményekkel közösen kidolgozott programjainkra minden érdeklődőt szeretettel várunk. Találkozzunk kedves látogatóink a múzeumban, remélhetőleg minél hamarabb!

Béres Mária
múzeumigazgató,
a program vezetője

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.