Támogasd a múzeumot!

Tisztelt Múzeumbarátok!

tamogass.jpg A Tiszazugi Földrajzi Múzeum egy új módot kínál mindazok számára, akik szeretnék támogatni intézményünket. Ez a lehetőség a közösségi támogatás rendszere. Ennek lényege, hogy, aki segíteni szeretné a múzeumot, rendszeres átutalással egy meghatározott összeget küldhet minden hónapban a múzeum bankszámlaszámára, amelyért cserébe az intézményben kedvezményekhez juthat. A kedvezmények a támogatási összegeknek megfelelően alakulnak a következőképpen:

Aki min. 400 Ft összeget küld havonta a múzeum részére, az további díj nélkül látogathat minden múzeumi rendezvényt és kiállítást az intézményben a támogatás időszaka alatt. (Ez felfogható egyfajta éves múzeumi bérletnek is, amelynek költsége évente 4800 Ft)

Aki min. 800 Ft összeget küld havonta, az további díj nélkül látogathatja családjával együtt (két felnőtt és két vagy több gyermek) az intézményt és annak rendezvényeit a támogatási időszak alatt. (Ez felfogható egyfajta éves, családi múzeumi bérletnek is, amelynek költsége évente 9600 Ft)

Aki min. 1200 Ft-ot küld havonta az pedig (a fentieken kívül) minden továbbiakban megjelenő múzeumi kiadványból kap egy tiszteletpéldányt.

Kérjük a rendszeres átutalást a következő bankszámlaszámra küldjék, a közlemény rovatban feltüntetve a támogató nevét is:
OTP Bank 11745176-15802389

Köszönjük!

 PROGRAM NAPTÁR


Nyitvatartás és Jegyárak itt >>>

GYŰJTEMÉNYEINK

METEOROLÓGIA

FELHŐKAMERA

Netcam

ÉV MÚZEUMA 2012